Workathon – Så starter vi

Mine kompagnoner og jeg snakkede om tilbage i juli om, at vi ikke skulle lave en intensiv arbejdsweekend, hvor vi bare kunne sidde uforstyrret og for alvor få noget for hånden. Vi har det sidste stykke tid været en del bagud med vores opgaver. Derfor gik meget af vores tid med at forsøge at holde skruen i vandet, og så bare slukke diverse ildebrande, samtidig med at vi måtte prioritere hvilke opgaver, der var vigtigst at få gjort.

Både mange af vores nuværende opgaver, samt vores nye opgaver er kommet i takt med, at vi har investeret i en del nye affiliate-sites, hvor det betyder en del analyse- og tasteopgaver.

Nu er vi rent faktisk i gang, og det bliver virkelig spændende. Vi er tre mand, barrikaderet i et sommerhus i det nordjyske – faktisk med en helt fantastisk udsigt.

Vi er tre mand samlet, og vi har planlagt at vi tilsammen skal nå 83 timers arbejde, ikke nødvendigvis i træk, men igennem denne weekend skal vi nå alle disse opgaver. En del af opgaverne er, at indsætte nye tekster på to af vores affiliate-sites, og de drejer sig cirka om 40 forskellige tekster på omkring 2.000 ord hver. Disse tekster er heldigvis skrevet på forhånd og vi fik dem leveret i dag. Det er vores gode samarbejdspartner TEXTA, der har sørget for at producere gode kvalitetstekster, der både kan sørge for at generere en masse organisk trafik, som også kan omsættes til salg. Jeg har et godt forhold til en af ejerne af TEXTA, nemlig Peter, der er Head of SEO og som er vores kontaktperson. Han er altid til at regne med, og teksterne kan der sjældent sættes en finger på.

 

Jeg vil løbende opdatere, når jeg lige føler, at jeg har brug for en pause fra nogle af de andre opgaver.

Nu er vi i hvert fald i gang ..

2 Replies to “Workathon – Så starter vi”

  1. Intet mindre end en fantastisk tur. Det kan varmt anbefales at tage væk fra ens daglige arbejdsplads og, som vi tage i sommerhus langt væk fra alting. Ingen forstyrrelser! Koncentreret arbejde fra fredag til søndag – ganske forrygende og det er bestemt her man kommer foran konkurrenterne. $$$

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *