Workathon – Første opdatering

Som nævnt i mit første indlæg om vores workathon, så er vi i gang med en weekend, hvor vi har planlagt at skulle nå 83 timers arbejds, tre mand. Vi har været i gang i syv timer nu. Som du kan se på billedet nedenfor, havde vi sørget for at have provianterne i orden, så vi ikke behøvede at skulle tænke på det i løbet af weekenden.

 

Det, der nok springer først i øjnene er de hvide energidrikke, og jo, det er en helt kasse med 24 x o,5 liter flydende koffein og taurin, så vi regner ikke med at gå ned på energi – faktisk havde vi også købt en pose kaffe. Vi blev alle tre enige om, at vi hellere ville starte dagen ud med et par kopper kaffe i stedet for energidrik fra CULT.

Udover det har vi sørget for en del snacks. Det er blandt andet müslibarer, chips, Kitkat, is, chokoladekiks og en masse frugt. For at holde væskebalancen i takt, har vi købt lidt Faxe kondi’er, danskvand med smag, kakaomælk og juice.

Status på koffein-indholdet:

Vi har tilsammen nedlagt de første fem energidrikke og det har holdt os ret godt kørende. Faktisk har vi været så godt kørende at vi er kommet noget længere end hvad vi havde forventet. Det betyder at vi går “forholdvis” tidligt i seng. Klokken er omkring midnat og vi vil ryge under dynerne. Vi har planlagt at vi skal op igen om otte timer, og så har vi snakket lidt om, om vi skal ud at løbe en lille tur og så en tur i havet, så vi kan få startet dagen godt. Nu må vi se om det lykkedes 🙂

 

Godnat ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *